A The Avengers után játszódik a S.H.I.E.L.D. tv-sorozat

Régóta dédelgetett álma az ABC csatornának, hogy egy olyan sorozatot tűz műsorára, ami a Marvel univerzumban játszódik. Mivel a The Avengers kellőképpen nagyot szólt a mozikban, az író/rendező Joss Whedon pont kapóra jött a tévének, aki számára cseppet sem ismeretlen a televízió világa. Ugyanis olyan sorozatokat tett már le az asztalra, mint a Buffy, az Angel vagy a hamar véget ért Firefly. A kezdeti fázisban lévő S.H.I.E.L.D. című sorozatban a Marvel filmekből ismert szervezet kapja a főszerepet, és célja hogy bemutassa az „emberi” oldalát a szuperhősöktől egyre jobban hemzsegő világnak. A történet szervesen kapcsolódik az eddigi filmekhez, köztük a Bosszúállókhoz.
Miután a szereposztásra fény derült és felmerült egy bizonyos Clark Gregg neve, mindenki csak találgatni tudott, vajon a Marvel filmes univerzum kronológiájában hol foglalhat helyet a sztori, ismerve mi történt Coulson ügynökkel mikor legutóbb láttuk. Az ABC igazgatója, Paul Lee az IGN-nek most elárulta, hogy a S.H.I.E.L.D. bizony a The Avengers-ben látott New York-i csata után játszódik. Ám egyelőre az még rejtély, hogy Coulson miként tér vissza az élők sorába (fél év telt el, ha nem láttad, magadra vess), ha egyáltalán, de valamilyen módon mindenképp a sorozat részét fogja képezni. Rajta kívül a főbb szereplők között kizárólag új arcok fognak felbukkanni, és jelenleg még nincs arról hír, hogy bárkit is láthatnánk a filmekből ismert szereplők közül egy cameo erejéig.
Joss Whedon lesz a műsor showrunnere és egyben ő írja és rendezi a pilotot, melynek jövő héten kezdődik a forgatása. Mivel hamarosan jobban bele kell ásnia magát a The Avengers 2-be és egyéb Marvel mozik felett is bábáskodik, már több vázlatot előre megírt, hogyan alakulhat majd a S.H.I.E.L.D. története. Az ABC mindenesetre nagyon bizakodó a 2013 őszét megcélzó sorozattal kapcsolatban és minden bizonnyal be fogják rendelni egy egész évadra.

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s