A CW egyelőre nem kér Wonder Woman-ből

wonder-woman1

A Clark Kent fiatalkorát bemutató Smallville után sem maradt szuperhős nélkül a CW csatorna. A 2012 őszén indult Arrow egész jól szerepel a nézettségi versenyben, ezért egy másik DC karakter is szóba jött, aki a tv felé vehetné az irányt. Ő Wonder Woman, aki az Amazon című sorozat főszereplője lenne. Azért a feltételes mód, mert a legfrissebb hírek szerint a CW visszadobta a pilot forgatókönyvét. Így az Amazon már biztosan nem kerülhet képernyőre a következő szezonban. Mindez vagy azért történt, mert továbbra sem találták meg a legalkalmasabb személyt a főszerepre, vagy csupán a szkript nem nyerte el a fejesek tetszését.
A tv világa cseppet sem ismeretlen a szuperhősnő számára, hisz az USA-ban 1976 és ’79 között sugározták a három évadot megélt, legendás Wonder Woman sorozatot, melyben Lynda Carter volt a címszereplő. 2011-ben az NBC is szeretett volna egy szériát indítani a harcos amazonnal a középpontban, de az elkészült pilotot látva, mégsem rendelték be.
Habár az Amazon lecsúszott a 2013/2014-es szezonról, a CW mégis bizakodó a sorozattal kapcsolatban, és elmondásuk szerint újabb esélyt adnak neki jövőre.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s