Újabb Vasember anime a láthatáron

iron_man

Folytatódik a Marvel és a Japán stúdió, a Madhouse együttműködése. Sorozataik után most egy egész estés animációs filmet kapunk tőlük Iron Man: Rise of Technovore címmel.
A történet szerint mikor Vasember visszaveri egy titokzatos ellenfél támadását, néhány közelben lévő ember életét veszti, köztük legjobb barátja, James Rhodes is. A S.H.I.E.L.D. letartóztatja Tony-t, aki megszökik fogvatartóitól, hogy utánajárjon, ki állhat a támadás mögött. Eközben Sólyomszem és Fekete Özvegy veszi őt üldözőbe, amiért kénytelen lesz szövetséget kötni az antihőssel, akinek morális kódexe elférne egy kis papírfecnin, Megtorlóval.
Vasember hangját a főleg videojátékokban hallható Matthew Mercer, míg Megtorlóét a The Walking Dead-ből ismert Norman Reedus fogja kölcsönözni. A filmet Hiroshi Hamazaki (Shigurui) rendezte, a forgatókönyvet pedig a szuperhős sztorikban jártas Brandon Auman (Avengers: EMH) jegyzi. Az Iron Man: Rise of Technovore április 16-án fog megjelenni Amerikában DVD-n és Blu-Ray-en egyaránt. Tovább kattintva megtekinthetitek a film trailerét és a borítóját.

Ironman_DVD_Packshot.eps

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s