Bizonytalan a Clerks 3 jövője

kevin-smith

Kevin Smith egy ideje fontolgatja, hogy búcsút int a filmes szakmának, és jelen állás szerint mindezt első filmje, a Clerks (Shop-Stop) harmadik részével akarja megtenni. Most viszont egy vele készült interjúban arról beszélt, hogy nem is biztosan a mozivászon lenne a legmegfelelőbb hely a folytatásnak. Több ötlete van, milyen formában lehetne folytatni a sztorit, de legfőképp egy könyv lebeg a szemei előtt, melyet fejezetenként jelentetne meg az interneten. Elmondása szerint a könyv segítségével jobban megismerhetnénk a két főszereplő múltját és lelkivilágát, amire egy 90 perces film úgysem lenne elegendő.

Ez mind szép és jó, de mégis milyen fajta mélységgel rendelkezik bármelyik karakter, amiért érdemes lenne könyvben elmesélni történetüket? Mondom ezt úgy, hogy kedvelem Smith munkásságát, még a sokat ekézett Clerks 2-t is, de talán nem kéne ennyire túlmisztifikálni az egészet. Már eleve egy harmadik film ötlete is necces, ugyanis nincs annyi a franchise-ban, ami indokolna egy újabb részt, de telepakolva poénos párbeszédekkel és a Smith-től megszokott over-the-top humorral, akár még működhetne is.

Azt egyébként Kevin Smith is elismeri, hogy akármennyire szeretné kreativitást szárnyalni hagyni, mégis a filmet tartja ésszerű megoldásnak, hiszen tudja, ott van a pénz.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s