Cobie Smulderst is várja a S.H.I.E.L.D.

cobie-smulders-maria-hill

Joss Whedon újabb infókat hintett el a S.H.I.E.L.D.-ről a TV-Line-nak. Elmondása szerint egy pozitív hangvételű sorozatra számíthatunk, és minden erejükkel azon vannak, hogy tökéletesen beilleszkedjen a Marvel által kiépített filmes világba. A vászonról ismert karakterek (Coulsont kivéve) azonban egy darabig biztosan nem fognak vendégeskedni, ugyanis egyelőre a sorozat főszereplőit szeretnék megismertetni a közönséggel. Ez után persze nincs kizárva, hogy felbukkanjon egy-egy olyan ismerős arc, mint például Maria Hill.

Az őt alakító Cobie Smulders továbbra is el van kötelezve a How I Met Your Mother felé, ami a következő szezonban ér véget, de Joss Whedon azt nyilatkozta, hogy bármikor szívesen látják a sorozatban. Korábban a színésznő is elmondta, hogy örömmel játszana a S.H.I.E.L.D.-ben, amiről már folynak a tárgyalások. A tv mellett a mozivásznon is visszaköszön majd Maria Hill, hisz mint köztudott, Smulders szerepelni fog a Captain America: The Winter Soldier-ben és természetesen a The Avengers 2-ben.

A S.H.I.E.L.D. pilot-jának forgatása múlt héten ért véget, és már csak az ABC-n múlik, hogy berendeli-e a sorozatot a 2013/2014-es évadra. Ezt pedig már most elkönyvelhetjük, hogy biztosan meg fog történni.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s