Daredevil újra a Marvelnél

daredevil

Habár az Avengers rengeteg képregényrajongó álmát váltotta valóra, továbbra is akad némi hiányérzete az embereknek, ami a Marvel filmes univerzumot illeti. Köztudott ugyanis, hogy több ismert karakternek a megfilmesítési jogai más stúdióknál tanyáznak, így egyhamar sajnos nem láthatjuk például azt, ahogy Tony Stark összefut Pókemberrel. Azonban most örömre adhat okot, hogy egy tékozló gyermek már visszatalált igazi otthonába. Ő nem más, mint Daredevil, azaz a Fenegyerek, aki még 2003-ban kapta meg saját filmjét.

A jogokat birtokló 20th Century Fox azóta próbált összehozni egy újabb mozifilmet Hell’s Kitchen védelmezőjének főszereplésével, de nem jártak sikerrel. Mivel 2012 októberéig nem készítették el az alkotást, a szerződés értelmében a megfilmesítési jogok szépen visszaszálltak a Marvelhez. Ezt a stúdió elnöke, Kevin Feige erősítette meg a minap.

Tehát mostantól Matt Murdock is a Marvel filmes univerzum részét képezi. Már csak az a kérdés, hogy vajon mikor és hol fog felbukkanni. A Marvel Studios filmes naptára igencsak tele van az elkövetkezendő pár évre, de én a helyükben nem csak a mozikban gondolkodnék. Működőképes lehetne akár egy Daredevil tv-sorozat is, amire az ősszel debütáló Agents of S.H.I.E.L.D. sikere esetén szerintem minden esély megvan.

Daredevil újra a Marvelnél” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: Újabb karakterek kerültek a Marvel Studios birtokába | Geeked Out

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s