Egy jól ismert testvérpárral bővül a The Avengers 2

scarlet witch and quicksilver

Joss Whedon elárulta a minap, hogy elkészült a The Avengers 2 forgatókönyvének vázlatával, ami mellett még egy egészen érdekes kijelentést is tett:

I’ve got these two characters, two of my favorite characters from the comic book, a brother-sister act. They’re in the movie.

Mivel testvérpárról van szó, akárhogy is nézzük, ez mindenképpen Quicksilver (Higanyszál) és Scarlet Witch (Skarlát Boszorkány) felbukkanását jelentheti. Szerepeltetésük már korábban is szóba került, hiszen a képregényben ők is a szuperhőscsapat tagjai voltak egészen hosszú ideig. A bökkenő csak az, hogy legalább annyira tartoznak az X-Men, mint az Avengers karakterei közé. Előbbi jogai felett pedig a 20th Century Fox rendelkezik, ezért volt korábban kérdéses a megjelenésük. Egy megállapodás eredményeképpen azonban a Marvel Studios filmjeiben felhasználhatja a testvérpárt, azzal a kitétellel, miszerint nem nevezhetik őket mutánsnak és nem hozhatják szóba, hogy Magneto gyerekei lennének.

A hírek alapján egész szépen bővül az Avengers csapata. Az előző rész hősei mellé így valószínűleg csatlakozik majd az említett testvérpár, és többen Ant-Man (Hangya) első szereplését is a második felvonásra várják, nem beszélve a Guardians of the Galaxy tagjairól, akik megjelenése szintén elképzelhető. Tény, szükség is lesz az erősítésre, ugyanis a film főellensége, Thanos nem kis falat lesz a szuperhősök számára. A The Avengers 2 2015. május 1-én kerül a mozikba.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s