Guillermo del Toro élőszereplős sorozatot készít a Monster-ből

monsta

Kíváncsi lennék Guillermo del Toro milyen sötét erőkkel paktált le, hogy ennyi mindenre tud időt szakítani. A neves rendező legújabb filmje, a Pacific Rim hamarosan befut a mozikba, és emellett még kismillió projekt körül legyeskedik. Legújabb a listáján egy HBO-nak szánt tévésorozat, ami Naoki Urasawa Monster című méltán népszerű mangáján alapul. Az előkészületekben segítségére lesz az a Steven Thompson, aki többek közt a Sherlock és a Doctor Who néhány epizódján dolgozott íróként. Ő fogja írni a pilotot, melyet del Toro rendez majd.

A 18 kötetből álló manga középpontjában egy fiatal orvos áll, aki megmenti egy 12 éves kisfiú életét, akkor még mit sem sejtve arról, hogy ezzel egy szociopata gyilkost szabadít a világra. Évekkel később rádöbben az igazságra, és bűntudatától vezérelve maga ered a fiú nyomába, hogy véget vessen az ámokfutásának.

2004-ben egy 74 részes anime is készült a manga alapján, mely szintén hatalmas népszerűségnek örvend. Időközben a New Line Cinema tervei közt szerepelt egy élőszereplős mozifilm, de arról hosszú évek óta már nincs hír. A sorozat pilotját viszont remélhetőleg tényleg sikerül tető alá hozni, és nem jut del Toro egy másik tévés próbálkozása (Hulk) sorsára.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s