Kiderült, ki rejlik a sárga esernyő alatt

himym

Hétfő este Amerikában lezárult a How I Met Your Mother 8. évada, az utóbbi idők egyik legnagyobb televíziós rejtélyéről lehullajtva a leplet. A készítők amennyire csak tudták, elnyújtották Ted Mosby gyermekei anyjának tényleges felbukkanását, és mivel mindig gondosan eltakarták az arcát, már lassan komolyan fontolóra vehettük, hogy a muter akár Tom és Jerry gazdája is lehet. Habár messze nem ez a sorozat legnagyobb hibája, rengetegen nehezményezték ezt a lépést, hogy a címszereplőt csak mézes madzagként húzzák el előttünk újra és újra. Nos, ők megnyugodhattak a héten, hiszen a legtitokzatosabb női karakter Columbo felesége óta megérkezett a How I Met Your Mother évadzárójában.

A készítők tudatosan választottak egy viszonylag ismeretlen színésznőt (Cristin Milioti), mert azt akarták, hogy a nézők számára is egy új ismerős legyen a magára nyolc évet várató édesanya. Az évadzáró utolsó jelenetét az alkotók (Carter Bays és Craig Thomas) teljes titokban vették fel. A statiszták kizárólag a sorozat munkatársaiból álltak, hogy véletlenül se kerülhessen idő előtt nyilvánosságra az anya kiléte.

Most, hogy előkerült Ted majdani felesége, végérvényesen megalapoztak az utolsó szezonnak, ami idén ősszel veszi kezdetét. A sorozat íróira mindig is jellemző volt, hogy egészen üdítő koncepciókkal tudják feldobni sitcomjukat, és ez igaz lesz a kilencedik évad egészére is. A teljes szezon mindössze egyetlen hétvégét fog bemutatni, mely alatt a szereplők egyenként megismerkednek az „esernyős lánnyal”. Elsőre ez nagyon érdekesnek hangzik, már csak az a kérdés, miként fog ez működni a gyakorlatban?

A How I Met Your Mother habár jócskán túl van már a zenitjén, még mindig egy üde színfoltnak számít a tévés palettán, és nagyon remélem, hogy méltóképpen intenek majd búcsút a 2014-ben esedékes fináléban.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s