Lőttek a Zombieland sorozatnak

zombielandtv

Az Amazon saját műsorok készítésébe kezdett, amiket Instant Video szolgáltatásán belül szeretnének terjeszteni a jövőben. Kezdésnek 14 sorozat pilotját rendelték be, melyek közül mindet le lehetett tölteni ingyen, és későbbi sorsukról teljes mértékben a közönség dönthetett. Tehát csak a túlnyomó részt pozitív visszhangot kapó műsoroknak ad esélyt az Amazon, berendelve őket egy teljes évadra.

Ezen sorozatok között a legnagyobb figyelmet kétség kívül a 2009-ben bemutatott nagysikerű mozifilm, a Zombieland folytatása kapta. Érdekes módon egy szép nagy kört írt le a történet, ugyanis a posztapokaliptikus komédia eredetileg tévésorozatnak indult, végül mégis a mozivásznon kötött ki, most pedig újra szerializált formában akarták prezentálni a készítők. A film alkotói megmaradtak, ám az összes ismert főszereplőt lecserélték elérhetőbb – és valljuk be, olcsóbb – színészekre. Talán épp ebből az okból kifolyólag már a bejelentéstől kezdve szinte halálra volt ítélve a sorozat, ráadásul pont a Zombieland rajongói által, akik előre ekézték ezt az új kezdeményezést. Ezért egy stílszerű hasonlattal élve, a sorozat már eleve csoszogó félhullaként kúszott be a látóterünkbe, ami most egy jól irányzott fejlövésnek köszönhetően végleg megadta magát. Az Amazon-nál úgy döntöttek a visszajelzések alapján, hogy elvetik a projektet.

Kár érte, ugyanis szerintem egészen élvezetes volt a pilot és sikeresen hozta a mozifilm stílusát.  Érdekes lett volna látni jobban kibontakozni az egészet, erre viszont sajnos már nincs esély.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s